въпросник за първо посещение

formuliar

Преди първото Ви посещение в „Зебра” Ви молим да разгледате и отделите специално време за попълването на нашия Въпросник за женска консултация.

(Изтегли)

Тъй като обемът информация, изискван в него, е голям, а за някои въпроси вероятно ще се наложи да разговаряте с близките си и с близките на Вашия партньор, може да са Ви необходими дори няколко дни за попълването му. Предоставените данни за Вашата медицинска и социална история ще ни помогнат да установим по-добра връзка с Вас, да си изградим по-ясна представа за сегашната Ви бременност и да открием потенциалните рискови фактори за нормалното й протичане.

Дори да не планирате да се възползвате дългосрочно от нашите услуги, разглеждайки попълнения от Вас въпросник, бихме могли да Ви дадем насоки и препоръки за бременността и раждането Ви, изцяло съобразени с индивидуалните Ви нужди. Въпросникът е част от Вашата медицинска документация и ще е ценен помощник на всички специалисти, които се грижат за Вас по време на бременността, раждането и след това.

Изтегли въпросника.