ЗАЩО АКУШЕРКИ?

DSC_2358 (2)За акушерките бременността е нормален етап от живота на жената и признак на здраве. Акушерската грижа включва клинична грижа, внимание към потребностите на всяка жена, предоставяне на информация и прозрачност във взаимоотношенията.

В „Зебра“ акушерките отделят време за нуждите на бременната жена и приветстват участието на нейните близки по време на консултациите. Акушерките на „Зебра“ се грижат за здравословното състояние на майката и нейното бебе, за нуждата от емоционална стабилност и подкрепа за семейството от началото на бременността до първите дни след раждането на детето.

„Зебра“ следи най-новото в сферата на майчиното здравеопазване и женското здраве. Ние предоставме грижа в съответсвие с добрите практики, препоръчвани от Световната здравна организация и медицината, базирана на научни изследвания.

Акушерките на „Зебра“ са медицински специалисти, които познават физиологичния ход на бременността и раждането, и могат да диагностицират отклоненията, които имат нужда от преценката на други специалисти.

„Зебра“ поставя всяка жена в центъра на акушерските грижи и работи в синхрон както с близките, така и с другите медицински специалисти, които съпътстват жената по време на бременността й.